Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Lämmöntalteenotto kerrostaloon

Lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna on erinomainen tapa vähentää hukkaan menevän energian määrää, säästää ympäristöä ja parantaa asumismukavuutta. Lämmöntalteenotto kerrostaloon sopii taloihin, joissa on kauko-, öljy-, sähkö- tai maalämmitys sekä koneellinen poistoilma. Meiltä lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna Varsinais-Suomen alueella!

Soita: 0400 538 281 Lämmöntalteenotto kerrostaloon – Kysy lisää

Lämmöntalteenotto kerrostaloon tuo asumismukavuutta

Lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna parantaa sisäilmaa ja asumismukavuutta innovatiivisen lämpötilaohjauksen ja yötuuletuksen avulla. Lämpötilaohjauksella kiinteistön tehostettua ilmanvaihtoa lasketaan ulkoilman lämpötilan mukaan.

Lämmöntalteenotto vähentää merkittävästi vedon tunnetta asunnoissa ja samalla kiinteistön kokonaisenergiankulutus laskee. Yötuuletus tehostaa ilmanvaihtoa kuumien kesäpäivien öinä poistaen tehokkaasti lämpökuormaa kiinteistöstä.

Lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna. Topi Riivari on asiantuntija, jolta onnistuu lämmöntalteenoton kerrostaloon asentaminen vuosien kokemuksella. Tarjoamme asiakkaille energiasäästöjä sekä viihtyisämmän sisäilman. Lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna on lähes pakollinen hankinta, sillä se tarjoaa niin paljon hyötyjä.
Lämmöntalteenotto sopii asennettavaksi lähes kaikkiin kerrostaloihin.

Millaisiin kohteisiin menetelmä sopii?

Vuoden 2003 jälkeen lämmöntalteenotto kerrostaloon on tullut pakolliseksi kaikkiin uusiin taloihin. Se voidaan myös asentaa jälkikäteen, jotta lämmittäminen on energiatehokkaampaa, edullisempaa ja ympäristöystävällisempää.

Lämmöntalteenotto sopii menetelmäksi myös muihin suuriin kiinteistöihin, kuten teollisuuteen. Menetelmä sopiikin siis käytännössä kaikkiin kiinteistöihin, joihin voi asentaa poistoilmalämpöpumpun.

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Näin lämmöntalteenotto toimii kerrostalossa

Lämmöntalteenotto on järjestelmä, jossa lämmintä huoneilmaa ei enää puhalleta ulos vaan se kerätään poistoilmalämpöpumpulla talteen ja siirretään takaisin kiinteistön lämmitysverkostoon. Tätä ei ole edellytetty ennen vuotta 2003 rakennetuissa kerrostaloissa, joten usein näissä kohteissa energiankulutuksesta noin 35 % menee hukkaan.

Poistoilmalämpöpumpulla saadaan kerättyä talteen suuri osa tästä energiasta. Järjestelmä jäähdyttää ulospuhallettavan ilman lähelle nollaa astetta ja siirtää energian kiinteistön lämmitysverkostoon sekä tuottaa energialla lämmintä käyttövettä. Tyypillisesti lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna alentaa kiinteistön lämmityskustannuksia 30-40 %.

Lämmöntalteenoton asennuksen hinta

Lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna on vaivaton saneeraus, joka nostaa kiinteistön arvoa, mutta pitää vastikkeet ennallaan. Saneerauksen hinta on noin 100 000 – 1 milj. euroa talon koosta riippuen. Hankkimalla lämmöntalteenoton säästät lämmityskuluissa, joten sijoitus maksaa itsensä takaisin jonkin ajan kuluttua.

Miksi hankkia lämmöntalteenotto kerrostaloon Topi Riivarilta?

Lämmöntalteenotto kerrostaloon kannattaa hankkia meiltä, koska tiedämme, miten ratkaisu voidaan asentaa kustannustehokkaasti ja näppärästi juuri sinun taloyhtiöösi. Olemme pitkän kokemuksen omaava tekijä, joten lämmöntalteenoton asennus kerrostaloon onnistuu meiltä erinomaisella laadulla. Teemme ilmastointijärjestelmien asennusta, huoltoa ja korjausta asiakaslähtöisesti ja joustavasti Varsinais-Suomen alueella. Meiltä myös maalämpö kerrostaloon.

Avaimet käteen -toimitukseen sisältyy:

  • Suunnittelu
  • Kannattavuuslaskenta
  • Laitteiston suunnittelu
  • Lupien haku
  • Asennus
  • Koekäyttö
  • Viranomaiskatselmukset
  • Laitteiston luovutus
  • Seuranta ja raportointi

Lämmöntalteenotto kerrostaloon – Pyydä tarjous

Pyydä tarjous ja hanki lämmöntalteenotto kerrostaloon

Lämmöntalteenotto kerrostaloon asennettuna tarjoaa monia hyötyjä taloyhtiölle. Sisäilman laatu ja energiatehokkuus paranevat, joten käytännössä järjestelmä on aina kannattava hankinta. Järjestelmä sopii myös lähes kaikkiin taloihin, joten sen hankkimiselle ei yleensä ole esteitä.

Lämmöntalteenotto kerrostaloon kannattaa hankkia meiltä, koska tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun. Seuraamme ja valvomme kaikkia kohteitamme. Reaaliaikaisesta raportista isännöitsijä, huoltoyhtiö ja talonmies voivat seurata lämmöntalteenoton toimintaa kerrostalossa sekä kertynyttä säästöä. Ota meihin yhteyttä, kun haluat asentaa lämmöntalteenoton kerrostaloon. Tehdään muutos, josta hyötyvät sekä taloyhtiö, asukkaat että ympäristö!

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Lue lisää esitteestä »

KojaThermia Nibe

Copyright © 2024 Topi Riivari Oy