Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Huippuimurin säädin eli EC-puhaltimen ohjaus

Uusi ja älykäs huippuimurin säädin, TR-ohjauskeskus, lisää asumismukavuutta ja vähentää energiankulutusta.

TR-ohjauskeskus on uusi, älykäs ilmanvaihtosäädin, joka sopii erilaisiin kiinteistöihin kerrostaloista liikehuoneistoihin. EC-puhaltimen ohjaus tekee kaikesta kertaheitolla kätevämpää. Yhdellä keskuksella voit ohjata neljää puhallinta yksilöllisesti. Erityisen hyvin TR-ohjauskeskus soveltuu vanhojen kaksinopeuskäyttöjen nykyaikaiseksi korvaajaksi.

Turun taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden piirissä TR-ohjauskeskus on saavuttanut hyvän maineen ja huippuimurin säädin löytyy jo lukuisista kerrostaloista.

Huippuimurin säädin ja EC-puhaltimen ohjaus varmistavat ilmanvaihdon oikeanlaisen toiminnan.

Myymme TR-ohjauskeskuksia koko Suomen alueelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Katso esite


Haluatko pienentää energiankulutusta?

Turkulaisessa taloyhtiössä tehtiin talvella 2015–2016 mittaus TR-ohjauskeskuksen ja EC-puhaltimien vaikutuksesta energiankulutukseen. Kaukolämmön kulutus väheni 8,9 %. Vertailuna käytettiin viereistä taloyhtiötä.

Taloyhtiövertailu: As Oy Itäviittä ja As Oy Länsiviitta

Energiahukka koneellisella poistoilmanvaihdolla varusteluissa kerrostaloissa on yleensä noin 35 % kokonaisenergiankulutuksesta. Kun ilmanvaihtoa ohjataan älykkäästi ja automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan, lämmityskulut pienenevät. Samalla vedontunne vähenee ja asumismukavuus kasvaa.

TR-ohjauskeskus ja ec-puhaltimen säädin

TR-ohjauskeskus

TR-ohjauskeskuksen hyödyt ovat kattavat:

  • Huippuimurin säädin vähentää lämmityskustannuksia
  • Säädin lisää asumisviihtyisyyttä
  • Yksilölliset ec-puhaltimen ohjaukset
  • Mahdollisuus etäkäyttöön ja etäseurantaan
  • Yhdellä keskuksella jopa neljän puhaltimen ohjaus
  • Helppokäyttöinen, suomenkielinen näyttö
  • Liitettävissä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin
  • Huippuimurin säädin on helppo asentaa ja käyttää

EC-puhaltimen ohjaus on helppoa ja vaivatonta

EC-puhaltimen ohjaus on helppoa suomenkielisen näytön avulla. Ohjauskeskus saadaan etäkäyttöön, eikä se nykyaikaisilla EC-puhaltimilla käytettäessä vaadi taajuusmuuntajia tai saneerauskohteissa erillisiä kaapelointeja. EC-puhaltimen ohjauskeskus voidaan usein sijoittaa kiinteistön sähköpääkeskukseen, jolloin käyttäjän ei enää tarvitse säätää puhaltimia katolla. Asennuksen yhteydessä tehtävien perussäätöjen jälkeen, laite toimii itsenäisesti.

TR-ohjauskeskus sopii kaikkiin EC-moottoreilla varustettuihin ilmastointikoneisiin.


Huippuimurin säädin on vastaus tarpeeseen

Haluamme aktiivisesti edistää terveellistä ilmanvaihtoa ja parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta: Uusissa EC-puhaltimissa on huomattavaa potentiaalia, joka jää lähtökohtaisesti käyttämättä. Markkinoilla ei ollut laitetta, jolla EC-puhaltimen ohjaus voidaan säätää ja sen toimintaa tehostaa. Siitä lähti idea oman TR-ohjauskeskuksen kehittämiseen.

Aloitimme kehitystyön vuonna 2015 ja vuotta myöhemmin toiminta räjähti käsiin. Nykyään EC-puhaltimen ohjauslaitetta menee noin 200 kappaletta vuodessa ja määrä kasvaa koko ajan.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää.

KojaThermia Nibe

Copyright © 2019 Topi Riivari Oy