Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Huippuimurin säädin, eli EC-puhaltimen ohjaus

Huippuimurin säädin on laitteisto, joka mahdollistaa esimerkiksi kerrostalon poistoilmapuhaltimen ohjauksen. Huippuimurin säädin lisää asumismukavuutta ja vähentää energiankulutusta. TR-ohjauskeskus on älykäs ja energiatehokas EC-puhaltimen ohjain. Myymme ohjauskeskuksia koko Suomen alueelle. Ohjauskeskus on helppo ja nopea asentaa.

TR-ohjauskeskus on uusi huippuimurin säädin, joka sopii erilaisiin kiinteistöihin kerrostaloista liikehuoneistoihin. EC-puhaltimen ohjaus tekee kaikesta kertaheitolla kätevämpää. Yhdellä keskuksella voit ohjata neljää puhallinta yksilöllisesti. Erityisen hyvin TR-ohjauskeskus soveltuu vanhojen kaksinopeuskäyttöjen nykyaikaiseksi korvaajaksi.

Turun taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden piirissä TR-ohjauskeskus on saavuttanut hyvän maineen ja laitteistot löytyvät jo lukuisista kerrostaloista. Meiltä saatava palvelu ja huippuimurin säädin varmistaa ilmanvaihdon oikeanlaisen toiminnan.

Huippuimurin säädin – Pyydä tarjous Katso TR-Ohjauskeskus esite

Miten huippuimurin säädin parantaa kiinteistön energiatehokkuutta?

Huippuimurin säädin mahdollistaa kiinteistön poistoilmapuhaltimen ohjauksen. TR-ohjauskeskuksen avulla pystyt ohjaamaan neljää eri huippuimuria yksilöllisesti. Poistoilmapuhaltimen säätö mahdollistaa sen, että rakennuksen ilmanvaihtoa voidaan ohjata ulkolämpötilan mukaan.

Huippuimurin säädin tarjoaa monenlaisia hyötyjä:

 • Parantaa rakennuksen energiatehokkuutta
 • Säästää lämmityskustannuksissa
 • Parantaa asunnon viihtyvyyttä
 • Mahdollistaa poistoilman ohjaamisen tilanteen ja vuodenajan mukaan

TR-ohjauskeskuksen avulla taloyhtiö pystyy siis säästämään lämmityskustannuksissa, kun huippuimurin säädin pitää lämpimän ilman rakennuksen sisällä. Vastaavasti kesällä asuinmukavuus paranee, kun viileä ilma pysyy rakennuksessa. Tällä tavalla huippuimurin säädin vaikuttaa positiivisesti asuinmukavuuteen vuodenajan mukaan.


Haluatko pienentää energiankulutusta huippuimurin säätimen avulla?

Turkulaisessa taloyhtiössä tehtiin talvella 2015–2016 mittaus TR-ohjauskeskuksen ja EC-puhaltimien vaikutuksesta energiankulutukseen. Kaukolämmön kulutus väheni 8,9 %, kun huippuimurin säädin oli asennettu. Vertailuna käytettiin viereistä taloyhtiötä.

Taloyhtiövertailu: As Oy Itäviittä ja As Oy Länsiviitta

Energiahukka koneellisella poistoilmanvaihdolla varustelluissa kerrostaloissa on yleensä noin 35 % kokonaisenergiankulutuksesta. Kun huippuimurin säädin ohjaa ilmanvaihtoa älykkäästi ja automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan, lämmityskulut pienenevät. Samalla vedontunne vähenee ja asumismukavuus kasvaa. Tämä kaikki on mahdollista, kun taloon on asennettu huippuimurin säädin.

TR-ohjauskeskus ja ec-puhaltimen säädin. Edistynyt huippuimurin säädin auttaa talon energiakulutuksen hallinnassa. Huippuimurin säädin on myös helppo hallita ja ohjata, joten kyseessä ei ole monimutkainen laite. Huippuimurin säädin parantaa myös talon asumismukavuutta.
Huippuimurin säädin on kannattava hankinta moneen kerrostaloon
Huippuimurin säädin vähentää läämityskustannuksia. Topi Riivari asentaa huippuimurin säätimen kaikkiin kerrostaloihin sekä muihin rakennuksiin, joissa sitä voidaan tarvita.
Huippuimurin säädin lisää asumismukavuutta

TR-ohjauskeskuksen hyödyt ovat kattavat:

 • Huippuimurin säädin vähentää lämmityskustannuksia
 • Lisää asumisviihtyisyyttä
 • Yksilölliset EC-puhaltimen ohjaukset
 • Huippuimurin säädin voidaan varustaa etäkäytöllä ja etäseurannalla
 • Yhdellä keskuksella jopa neljän puhaltimen ohjaus
 • Helppokäyttöinen, suomenkielinen näyttö
 • Liitettävissä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin
 • Huippuimurin säädin on helppo asentaa ja käyttää

EC-puhaltimen ohjaus on helppoa ja vaivatonta

Huippuimurin säädin, eli EC-puhallin on helppo ohjata suomenkielisen näytön avulla. Huippuimurin ohjauskeskus saadaan etäkäyttöön eikä se nykyaikaisilla EC-puhaltimilla käytettäessä vaadi taajuusmuuntajia tai saneerauskohteissa erillisiä kaapelointeja. Huippuimurin säädin eli EC-puhaltimen ohjauskeskus voidaan usein sijoittaa kiinteistön sähköpääkeskukseen, jolloin käyttäjän ei enää tarvitse säätää puhaltimia katolla. Asennuksen yhteydessä tehtävien perussäätöjen jälkeen laite toimii itsenäisesti.

TR-ohjauskeskus sopii kaikkiin EC-moottoreilla varustettuihin ilmastointikoneisiin. Laaja yhteensopivuus ja helppokäyttöisyys mahdollistavat sen, että huippuimurin säädin sopii taatusti myös sinun taloyhtiöösi!

Pyydä tarjous huippuimurin säätimestä


Huippuimurin säädin on vastaus tarpeeseen

Huippuimurin säädin tuo isoja hyötyjä. Haluamme aktiivisesti edistää terveellistä ilmanvaihtoa ja parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta. Uusissa EC-puhaltimissa on huomattavaa potentiaalia, joka jää lähtökohtaisesti käyttämättä. Markkinoilla ei ollut huippuimurin säädintä, jolla EC-puhaltimen ohjaus voidaan säätää ja sen toimintaa tehostaa. Siitä lähti idea oman TR-ohjauskeskuksen kehittämiseen.

Huippuimurin säädin kehitettiin vuonna 2015, ja vuotta myöhemmin toiminta räjähti käsiin. Nykyään puhaltimen ohjauslaitetta asennetaan noin 200 kappaletta vuodessa, ja huippuimurin säädin on yhä suositumpi hankinta kerrostaloihin ja muihin kiinteistöihin.

Ota siis yhteyttä, niin tehdään sinunkin taloosi asuinviihtyvyyttä parantava muutos!

Huippuimurin säädin – Kysy lisää

KojaThermia Nibe

Copyright © 2024 Topi Riivari Oy