Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Huippuimurin säädin, eli EC-puhaltimen ohjaus

Uusi ja älykäs huippuimurin säädin, TR-ohjauskeskus, lisää asumismukavuutta ja vähentää energiankulutusta. Myymme ohjauskeskuksia koko Suomen alueelle. Huippuimurin säädin on helppo ja nopea asentaa.

TR-ohjauskeskus on uusi, älykäs huippuimurin säädin, joka sopii erilaisiin kiinteistöihin kerrostaloista liikehuoneistoihin. EC-puhaltimen ohjaus tekee kaikesta kertaheitolla kätevämpää. Yhdellä keskuksella voit ohjata neljää puhallinta yksilöllisesti. Erityisen hyvin TR-ohjauskeskus soveltuu vanhojen kaksinopeuskäyttöjen nykyaikaiseksi korvaajaksi.

Turun taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden piirissä TR-ohjauskeskus on saavuttanut hyvän maineen ja laitteistot löytyvät jo lukuisista kerrostaloista. Meiltä saatava palvelu ja huippuimurin säädin varmistaa ilmanvaihdon oikeanlaisen toiminnan.

Tilaa huippuimurin säädin Katso TR-Ohjauskeskus esite


Haluatko pienentää energiankulutusta huippuimurin säätimen avulla?

Turkulaisessa taloyhtiössä tehtiin talvella 2015–2016 mittaus TR-ohjauskeskuksen ja EC-puhaltimien vaikutuksesta energiankulutukseen. Kaukolämmön kulutus väheni 8,9 %, kun huippuimurin säädin oli asennettu. Vertailuna käytettiin viereistä taloyhtiötä.

Taloyhtiövertailu: As Oy Itäviittä ja As Oy Länsiviitta

Energiahukka koneellisella poistoilmanvaihdolla varustelluissa kerrostaloissa on yleensä noin 35 % kokonaisenergiankulutuksesta. Kun ilmanvaihtoa ohjataan älykkäästi ja automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan, lämmityskulut pienenevät. Samalla vedontunne vähenee ja asumismukavuus kasvaa. Tämä kaikki on mahdollista, kun taloon on asennettu huippuimurin säädin.

TR-ohjauskeskus ja ec-puhaltimen säädin

Huippuimurin säädin vähentää kustannuksia

TR-ohjauskeskuksen hyödyt ovat kattavat:

  • Huippuimurin säädin vähentää lämmityskustannuksia
  • Lisää asumisviihtyisyyttä
  • Yksilölliset EC-puhaltimen ohjaukset
  • Mahdollisuus huippuimurin säätimen etäkäyttöön ja etäseurantaan
  • Yhdellä keskuksella jopa neljän puhaltimen ohjaus
  • Helppokäyttöinen, suomenkielinen näyttö
  • Liitettävissä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin
  • Huippuimurin säädin on helppo asentaa ja käyttää

Huippuimurin säädin EC-puhaltimen ohjaus on helppoa ja vaivatonta

Huippuimurin säätimen, eli EC-puhaltimen ohjaus on helppoa suomenkielisen näytön avulla. Huippuimurin ohjauskeskus saadaan etäkäyttöön eikä se nykyaikaisilla EC-puhaltimilla käytettäessä vaadi taajuusmuuntajia tai saneerauskohteissa erillisiä kaapelointeja. Huippuimurin säädin eli EC-puhaltimen ohjauskeskus voidaan usein sijoittaa kiinteistön sähköpääkeskukseen, jolloin käyttäjän ei enää tarvitse säätää puhaltimia katolla. Asennuksen yhteydessä tehtävien perussäätöjen jälkeen laite toimii itsenäisesti.

TR-ohjauskeskus sopii kaikkiin EC-moottoreilla varustettuihin ilmastointikoneisiin.


Huippuimurin säädin on vastaus tarpeeseen

Huippuimurin säädin tuo isoja hyötyjä. Haluamme aktiivisesti edistää terveellistä ilmanvaihtoa ja parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta. Uusissa EC-puhaltimissa on huomattavaa potentiaalia, joka jää lähtökohtaisesti käyttämättä. Markkinoilla ei ollut huippuimurin säädintä, jolla EC-puhaltimen ohjaus voidaan säätää ja sen toimintaa tehostaa. Siitä lähti idea oman TR-ohjauskeskuksen kehittämiseen.

Aloitimme huippuimurin säätimen kehitystyön vuonna 2015 ja vuotta myöhemmin toiminta räjähti käsiin. Nykyään puhaltimen ohjauslaitetta menee noin 200 kappaletta vuodessa, ja huippuimurien säätimien määrä kasvaa koko ajan.

Kysy lisää huippuimurin säätimestä

KojaThermia Nibe

Copyright © 2023 Topi Riivari Oy