Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Huippuimurin säädin eli EC-puhaltimen ohjaus

Uusi ja älykäs huippuimurin säädin, TR-ohjauskeskus, lisää asumismukavuutta ja vähentää energiankulutusta.

TR-ohjauskeskus on uusi, älykäs ilmanvaihtosäädin, joka sopii erilaisiin kiinteistöihin kerrostaloista liikehuoneistoihin. EC-puhaltimen ohjaus tekee kaikesta kertaheitolla kätevämpää. Yhdellä keskuksella voit ohjata neljää puhallinta yksilöllisesti. Erityisen hyvin TR-ohjauskeskus soveltuu vanhojen kaksinopeuskäyttöjen nykyaikaiseksi korvaajaksi.

Turun taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden piirissä TR-ohjauskeskus on saavuttanut hyvän maineen ja huippuimurin säädin löytyy jo lukuisista kerrostaloista.

Meiltä saatava huippuimurin säädin ja EC-puhaltimen ohjaus varmistavat ilmanvaihdon oikeanlaisen toiminnan.

Myymme TR-ohjauskeskuksia koko Suomen alueelle. Asennus on helppoa ja nopeaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Katso esite


Haluatko pienentää energiankulutusta?

Turkulaisessa taloyhtiössä tehtiin talvella 2015–2016 mittaus TR-ohjauskeskuksen ja EC-puhaltimien vaikutuksesta energiankulutukseen. Kaukolämmön kulutus väheni 8,9 %. Vertailuna käytettiin viereistä taloyhtiötä.

Taloyhtiövertailu: As Oy Itäviittä ja As Oy Länsiviitta

Energiahukka koneellisella poistoilmanvaihdolla varusteluissa kerrostaloissa on yleensä noin 35 % kokonaisenergiankulutuksesta. Kun ilmanvaihtoa ohjataan älykkäästi ja automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan, lämmityskulut pienenevät. Samalla vedontunne vähenee ja asumismukavuus kasvaa.

TR-ohjauskeskus ja ec-puhaltimen säädin

Huippuimurin säädin vähentää kustannuksia

TR-ohjauskeskuksen hyödyt ovat kattavat:

  • Huippuimurin säädin vähentää lämmityskustannuksia
  • Säädin lisää asumisviihtyisyyttä
  • Yksilölliset EC-puhaltimen ohjaukset
  • Mahdollisuus etäkäyttöön ja etäseurantaan
  • Yhdellä keskuksella jopa neljän puhaltimen ohjaus
  • Helppokäyttöinen, suomenkielinen näyttö
  • Liitettävissä kiinteistöautomaatiojärjestelmiin
  • Huippuimurin säädin on helppo asentaa ja käyttää

EC-puhaltimen ohjaus on helppoa ja vaivatonta

EC-puhaltimen ohjaus on helppoa suomenkielisen näytön avulla. Ohjauskeskus saadaan etäkäyttöön, eikä se nykyaikaisilla EC-puhaltimilla käytettäessä vaadi taajuusmuuntajia tai saneerauskohteissa erillisiä kaapelointeja. EC-puhaltimen ohjauskeskus voidaan usein sijoittaa kiinteistön sähköpääkeskukseen, jolloin käyttäjän ei enää tarvitse säätää puhaltimia katolla. Asennuksen yhteydessä tehtävien perussäätöjen jälkeen, laite toimii itsenäisesti.

TR-ohjauskeskus sopii kaikkiin EC-moottoreilla varustettuihin ilmastointikoneisiin.


Huippuimurin säädin on vastaus tarpeeseen

Haluamme aktiivisesti edistää terveellistä ilmanvaihtoa ja parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta: Uusissa EC-puhaltimissa on huomattavaa potentiaalia, joka jää lähtökohtaisesti käyttämättä. Markkinoilla ei ollut laitetta, jolla EC-puhaltimen ohjaus voidaan säätää ja sen toimintaa tehostaa. Siitä lähti idea oman TR-ohjauskeskuksen kehittämiseen.

Aloitimme kehitystyön vuonna 2015 ja vuotta myöhemmin toiminta räjähti käsiin. Nykyään puhaltimen ohjauslaitetta menee noin 200 kappaletta vuodessa ja määrä kasvaa koko ajan. Huippuimurin säädin tuo isoja hyötyjä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää.

KojaThermia Nibe

Copyright © 2019 Topi Riivari Oy