Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö – Turku ja lähialueet

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turussa onnistuu Topi Riivarin ammattilaisilta. Kuinka usein ilmanvaihtokanavien puhdistus kannattaa tehdä? Kymmenen vuoden välein on hyvä yleinen ohjenuora, jota ei kannata ylittää. Julkisissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa ja päiväkodeissa, joissa ilmanvaihto on erityisen tärkeää, tulee ilmanvaihtokanavien puhdistus kuitenkin tehdä vähintään kerran viidessä vuodessa, jotta varmistutaan kanavien riittävästä toiminnasta.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turku – Ota yhteyttä

Erityisosaamista suurista kiinteistöistä

Olemme erikoistuneet suurempien kiinteistöjen ilmastointitöihin, työkohteitamme ovat pääasiassa taloyhtiöt sekä kiinteistöt. Puhdistuslaitteillamme pystymme puhdistamaan 60 – 1200 mm ilmanvaihtokanavistoja.

Turku ja Turun lähialueet ovat päätoimialuettamme. Viimeisistä referensseistämme voimme mainita esimerkiksi IF-tornitalot sekä Caribian kylpylän Turussa. Tilaa meiltä ilmanvaihtokanavien puhdistus Turku – ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Tyytyväisiä asiakkaita

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, mitä olemme tehneet ja miten olemme työmme hoitaneet. Homma toimii, pysymme aikatauluissa ja laitteemme ovat viimeisen päälle. Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksemme paras mainos, ja tämän ansiosta työlistamme pysyy myös sopivan täynnä. Uudet asiakkaat ovat kuitenkin aina tervetulleita – ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme teitä parhaiten auttaa. Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turun alueella hoituu meiltä vuosien kokemuksella!

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turussa onnistuu Topi Riivarin ammattilaisilta. Ilmanvaihtokanavien puhdistus voi parantaa sisäilman laatua merkittävästi. Kun työ tehdään asiantuntevan ammattilaisen toimesta, eron huomaa selkeästi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turun alueella helposti meiltä!

Mitä hyötyvät kiinteistön käyttäjät?

Ilmanvaihdon puhdistuksen myötä puhdistuva sisäilma lisää työtehoa ja virkeyttä. Kun ilma on terveellistä ja epäpuhtauksista vapaata, vähenee muun muassa päänsärky sekä silmien ja nenän ärsytys.

  • Hyvinvointi ja työteho paranee
  • Päänsärky, silmien ja nenän ärsytys vähenee
  • Sairauspoissaolojen määrä vähenee.

0400 538 281 info@topiriivari.fi


Mitä hyötyy kiinteistö?

Kun ilmanvaihto toimii, kiinteistö pysyy kunnossa ja myös ilmanvaihtolaitteet pysyvät toimintakunnossa pidempään. Ilmavaihtokanaviin kertyvä pöly ja varsinkin rasva ovat myös turvallisuusriski, jotka tulipalon sattuessa johtavat tulta nopeasti eteenpäin. Ilmanvaihtokanavien puhdistus Turku – tilaa puhdistus ajoissa, siitä hyötyvät sekä käyttäjät että kiinteistö.

  • Oikein toimiva rakennus pysyy kunnossa pitkään
  • Laitteet toimivat moitteettomasti ja niiden käyttöikä pitenee
  • Kiinteistön turvallisuus – likainen kanavisto johtaa esim. tulipaloa nopeasti eteenpäin

Ilmanvaihto on kiinteistön keuhkot – kun se toimii, pysyvät kiinteistö ja sen käyttäjät kunnossa pitkään!


ILMANVAIHTOKANAVIEN PUHDISTUS TURKU – OTA YHTEYTTÄ

Olipa puhdistusväli kymmenen vuotta tai vähemmän, ilmanvaihtokanavien puhdistus, suodattimien vaihto ja ilmanvaihdon säätö kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin. Näin voimme taata puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Ilmanvaihtokanavien säätö- ja puhdistustyöt Turussa – kysy lisää ja tilaa ilmastointikanavien puhdistus.

0400 538 281 info@topiriivari.fi

KojaThermia Nibe

Copyright © 2024 Topi Riivari Oy