Tavoitteena puhdas sisäilma

Ilmanvaihtotyöt

Olemme tehneet ilmanvaihtotöitä vuodesta 1991 ja nykyään olemme kohtuullisen suuri toimija alalla. Tämän ovat mahdollistaneet tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat yrityksemme paras mainos. Teemme työmme hyvin ja aikataulussa. Kasvusta huolimatta olemme edelleen perheyritys.

Teemme mm. seuraavat ilmanvaihtotyöt:

Ammattilaisella pitää olla myös ammattilaisen kalusto! Nykyaikainen kalusto ja asiantuntevat ammattilaiset takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Päätoimialuettamme ovat Turku ja Turun lähialueet.


Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö

Suoritamme ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden puhdistuksia ja säätöjä niin omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin että tehdas- ja liikekiinteistöihin. Työt toteutetaan siististi ja puhdistuksenkin aikana tiloja voi käyttää lähes normaalisti.

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen aikana ilmanvaihtokanavat alipaineistetaan ja harjataan koneellisesti. Tällöin pölyt ja muut epäpuhtaudet eivät pääse oleskelutiloihin vaan kulkeutuvat alipaineistajan kautta erilliseen suodatinyksikköön. Tämän jälkeen tulo- ja poistoilmaventtiilit sekä lämmöntalteenottokenno ja -kone puhdistetaan huolellisesti ja suodattimet vaihdetaan uusiin.


Poistoilmapuhaltimien saneeraukset

Saneeraamme vuodessa yli 200 vanhaa kiinteistöjen poistopuhallinta. Pääsääntöisesti saneerauksessa uusitaan myös puhaltimien ohjaus nykyaikaan. Pääsääntöisesti käytämme ohjaukseen itse kehittämäämme TR-ohjauskeskusta, joka on toiminnallisuudeltaan ylivertainen ja jopa ainutlaatuinen. Tämä huippuimurin säädin nostaa merkittävästi asumismukavuutta ja tuo säästöjä energialaskuun. Myymme ohjauskeskuksia myös muille alan toimijoille.


Ilmanvaihtolaitteiden asennukset ja huollot

Kauttamme saatte myös muut ilmanvaihtotyöt kuten vuosihuollot, korjaukset sekä suodattimien vaihdot isoihin ja pieniin ilmanvaihtokoneisiin.

KojaThermia Nibe

Copyright © 2024 Topi Riivari Oy