Tavoitteena puhdas sisäilma

Ilmanvaihtotyöt

Olemme tehneet ilmastointitöitä vuodesta 1991 ja nykyään olemme kohtuullisen suuri toimija alalla. Tämän ovat mahdollistaneet tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat yrityksemme paras mainos. Teemme työmme hyvin ja aikataulussa. Kasvusta huolimatta olemme edelleen perheyritys.

Teemme mm. seuraavat ilmanvaihtotyöt:

Ammattilaisella pitää olla myös ammattilaisen kalusto! Nykyaikainen kalusto ja asiantuntevat ammattilaiset takaavat laadukkaan lopputuloksen.


Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö

Suoritamme ilmastointikanaviston ja -laitteiden puhdistuksia ja säätöjä pääasiassa kerrostaloihin että tehdas- ja liikekiinteistöihin. Työt toteutetaan siististi ja puhdistuksenkin aikana tiloja voi käyttää lähes normaalisti.

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen aikana ilmanvaihtokanavat alipaineistetaan ja harjataan koneellisesti. Tällöin pölyt ja muut epäpuhtaudet eivät pääse oleskelutiloihin vaan kulkeutuvat alipaineistajan kautta erilliseen suodatinyksikköön. Tämän jälkeen tulo- ja poistoilmaventtiilit sekä lämmöntalteenottokenno ja -kone puhdistetaan huolellisesti ja suodattimet vaihdetaan uusiin.


Poistoilmapuhaltimien saneeraukset

Saneeraamme vuodessa yli 200 vanhaa kiinteistöjen poistopuhallinta. Pääsääntöisesti saneerauksessa uusitaan myös puhaltimien ohjaus nykyaikaan. Pääsääntöisesti käytämme ohjaukseen itse kehittämäämme TR-ohjauskeskusta, joka on toiminnallisuudeltaan ylivertainen ja jopa ainutlaatuinen ohjauskeskus. Myymme ohjauskeskuksia myös muille alan toimijoille.


Ilmanvaihtolaitteiden asennukset ja huollot

Kauttamme saatte myös vuosihuollot, korjaukset sekä suodattimien vaihdot isoihin ja pieniin ilmanvaihtokoneisiin.

KojaThermia Nibe

Copyright © 2018 Topi Riivari Oy