Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Kiinteistölämpöpumput

Lämpöpumpuilla saavutetaan huomattavia säästöjä kiinteistöjen energialaskuissa. Me olemme erikoistuneet kerrostalojen ja suurten kiinteistöjen lämpöpumppuratkaisuihin.

Toimitamme kiinteistöihin poistoilmalämpöpumput ja maalämpöpumput tehokkaina kokonaisratkaisuina. Lue lisää sivuilta: maalämpö kerrostaloon ja lämmöntalteenotto kerrostaloon.

Hyvin usein kiinteistössä päälämmönlähteenä on kaukolämpö. Haettaessa pienempää lämmityslaskua lämpöpumpuilla, pitää aina huolellisesti harkita, mikä olisi paras ratkaisu. Hyvin usein paras ratkaisu voi olla jonkinlainen yhdistelmä kaukolämpöä ja erilaisia lämpöpumppuja. Kaukolämmöstä ei läheskään aina kannata irtaantua kokonaan, vaan se on hyvä lämmönlähde kulutushuippujen aikana.

Lämpöpumppujärjestelmämme ovat aina etäkäytettävissä. Automaatiojärjestelmä on laajennettavissa myös muihin kiinteistön tekniikan pariin. Esimerkiksi kiinteistön ilmanvaihtokoneet, taloyhtiön sauna ja pihavalot voidaan liittää järjestelmään, jolloin niiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Toimituksiimme sisältyy aina etävalvonta 1-2 vuodeksi meidän toimesta. Tämän jälkeen me voimme jatkaa erillisellä sopimuksella valvontaa tai valvonnan voi ottaa hoitaakseen, vaikka kiinteistön huoltomies tai isännöitsijä. Valvonta ei vaadi teknistä osaamista. Järjestelmä on hyvin selkeä ja helppokäyttöinen ja meiltä saa aina hyvän perehdytyksen järjestelmän käyttöön.

Miten projekti lähtee liikkeelle?

Projekti lähtee liikkeelle tarjous/ selvityspyynnöllä. Nämä ovat aina maksuttomia ja lopputuloksena kiinteistö saa meiltä ehdotuksen toimitettavasta laitteistosta ja tarjouksen laitteiston toimituksesta ja asennuksesta.

Laitetaan kiinteistölämpöpumput kuntoon!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

KojaThermia Nibe

Copyright © 2024 Topi Riivari Oy