Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Maalämpö kerrostaloon luotettavalta toimijalta

Maalämpö kerrostaloon on taloudellinen ja ekologinen valinta. Maalämpö tuo säästöjä lämmityskuluissa, kuormittaa vähemmän ympäristöä ja nostaa kiinteistön arvoa. Maalämpö on erinomainen valinta kerrostaloon mutta sitä voidaan käyttää kannattavasti myös muiden kiinteistöjen lämmityksessä. Meiltä maalämpö kerrostaloon asennettuna Varsinais-Suomen alueella!

0400 538 281 Maalämpö kerrostaloon – Kysy lisää

Miksi valita maalämpö kerrostaloon?

Maalämpö kerrostaloon hankittuna on kannattava valinta, koska se on taloudellisesti hyvä lämmitysmuoto ja lisäksi maalämpö on ympäristöystävällinen ratkaisu. Kerrostalon maalämpöjärjestelmä hyödyntää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa, joka kerätään lämpöpumpulla talteen ja käytetään kiinteistön lämmitykseen. Lämmöntuotto maalämmöllä maksaa noin kolmasosan siitä, mitä esimerkiksi kaukolämpö maksaa.

Maalämpö kerrostaloon asennettuna takaa sen, että taloyhtiön energiakustannukset pienenevät. Maalämpö on ympäristöystävällinen lämmitystapa, minkä vuoksi maalämpö kerrostaloon asennettuna tarjoaa säästöjä taloyhtiölle. Maalämpö kerrostaloon kannattaakin siis hankkia, jotta energiatehokkuus paranisi.
Maalämpö sopii lähes kaikkiin kerrostaloihin. Asentaminen onnistuu näppärästi ammattilaiselta.

Maalämpö voidaan asentaa lähes jokaiseen kerrostaloon tai muuhun kiinteistöön rakennusvaiheessa tai jälkikäteen. Se on moderni järjestelmä, joka lisää kerrostalon asumismukavuutta, sillä sen avulla sisäilmaa voidaan lämmittää ja jäähdyttää. Lisäksi järjestelmä kohottaa kiinteistön arvoa ja lisää sen houkuttelevuutta. Topi Riivari Oy tekee maalämpösaneerauksia Varsinais-Suomen alueella ympäri vuoden. Kiinnostaako sinua hankkia maalämpö kerrostaloon? Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Maalämmön seuranta ja etähallinta

Toteutamme kiinteistöjen maalämpöhankkeet avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme asiakkaillemme vain markkinoiden parhaista laitteista tehtyjä kokonaisuuksia ja ammattitaitoista asennustyötä.

Järjestelmiimme sisältyy aina etähallittava kiinteistöautomaatio ja energiamittarointi. Näin varmistetaan järjestelmän elinkaarisäästöt ja pidetään laitteisto toimimassa optimaalisesti. Etähallinta ja -seurantajärjestelmä on sekä isännöitsijän, taloyhtiön että talonmiehen käytössä. Tilaa maalämpö kerrostaloon luotettavalta, paikalliselta toimijalta!

Maalämmön asennuksen eteneminen

Toimintaperiaatteemme on asiakaslähtöinen ja joustava. Tavoitteenamme on energiatehokas ja terveellinen asuminen, minkä vuoksi maalämpö kerrostaloon asennettuna on aina suosituslistamme kärjessä.

Avaimet käteen -toimituksen sisältö:

  • Projektin suunnittelu
  • Kannattavuuslaskenta
  • Laitteiston suunnittelu
  • Lupaprosessi
  • Maalämmön asentaminen kerrostaloon ja koekäyttö
  • Viranomaiskatselmukset
  • Laitteiston luovuttaminen
  • Raportointi ja seuranta

Saat siis meiltä kattavan paketin, jonka avulla saat maalämmön kerrostaloon. Pystymme toimittamaan kaiken tarvittavan, joten voit asioida ainoastaan yhden toimijan kanssa kätevästi ja aikaa säästäen. Samalla voimme varmistaa, että kokonaisuus on yhteensopiva ja toimiva.

Maalämpö kerrostaloon – Ota yhteyttä

Hanki maalämpö kerrostaloon asiantuntijalta

Maalämpö kerrostaloon asennettuna takaa merkittävän säästön kerrostalojen ja muiden kiinteistöjen energiankulutuksessa sekä ilmanvaihdon toimivuudessa. Meillä on vuosien kokemus maalämmön asennuksesta, mutta myös ilmastointilaitteiden huolloista ja muista ilmanvaihtotöistä. Meiltä löydät esimerkiksi suositun huippuimurin säätimen, TR-ohjauskeskuksen.

Kysy lisää toimintamallistamme ja hinnoistamme! Kerromme mielellämme lisää, miten hankkia maalämpö kerrostaloon tai muihin kiinteistöihin.

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Maalämpö kerrostaloon on kannattava hankinta, kun tavoitteena on energiakulujen pienentäminen. Maalämpö kerrostaloon asennettuna parantaa taloyhtiön energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Maalämpö kerrostaloon kannattaa hankkia asiantuntevalta taholta, kuten Topi Riivari.
Maalämpö kerrostaloon asennettuna on ympäristöystävällinen valinta.

KojaThermia Nibe

Copyright © 2024 Topi Riivari Oy