Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Maalämpö kerrostaloon

Hanki taloudellinen ja ekologinen maalämpö kerrostaloon meiltä! Se tuo säästöjä lämmityskuluissa, kuormittaa vähemmän ympäristöä ja nostaa kiinteistön arvoa. Maalämpö on erinomainen valinta kerrostaloon mutta sitä voidaan käyttää kannattavasti myös muiden kiinteistöjen lämmityksessä. Meiltä maalämpö kerrostaloon asennettuna Varsinais-Suomen alueella!

0400 538 281 Kysy lisää kerrostalon maalämmöstä

Miksi valita maalämpö kerrostaloon?

Maalämpö on taloudellisesti kannattava lämmitysmuoto kerrostaloon ja lisäksi se on ympäristöystävällinen ratkaisu. Järjestelmä hyödyntää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa, joka kerätään lämpöpumpulla talteen ja käytetään kiinteistön lämmitykseen. Lämmöntuotto maalämmöllä maksaa noin kolmasosan siitä, mitä esimerkiksi kaukolämpö maksaa.

Maalämpö voidaan asentaa lähes jokaiseen kerrostaloon tai muuhun kiinteistöön rakennusvaiheessa tai jälkikäteen. Se on moderni järjestelmä, joka lisää kerrostalon asumismukavuutta, sillä sen avulla sisäilmaa voidaan lämmittää ja jäähdyttää. Lisäksi järjestelmä kohottaa kiinteistön arvoa ja lisää sen houkuttelevuutta. Topi Riivari Oy tekee maalämpösaneerauksia Varsinais-Suomen alueella ympäri vuoden. Kiinnostaako sinua hankkia maalämpö kerrostaloon? Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Maalämmön seuranta ja etähallinta

Toteutamme kiinteistöjen maalämpöhankkeet avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme asiakkaillemme vain markkinoiden parhaista laitteista tehtyjä kokonaisuuksia ja ammattitaitoista asennustyötä.

Järjestelmiimme sisältyy aina etähallittava kiinteistöautomaatio ja energiamittarointi. Näin varmistetaan järjestelmän elinkaarisäästöt ja pidetään laitteisto toimimassa optimaalisesti. Etähallinta ja -seurantajärjestelmä on sekä isännöitsijän, taloyhtiön että talonmiehen käytössä. Tilaa maalämpö kerrostaloon luotettavalta, paikalliselta toimijalta!

Prosessin eteneminen

Toimintaperiaatteemme on asiakaslähtöinen ja joustava. Tavoitteenamme on energiatehokas ja terveellinen asuminen, minkä vuoksi suosittelemme maalämpöä kerrostaloon aina.

Avaimet käteen -toimituksen sisältö:

  • Projektin suunnittelu
  • Kannattavuuslaskenta
  • Laitteiston suunnittelu
  • Lupaprosessi
  • Asentaminen ja koekäyttö
  • Viranomaiskatselmukset
  • Laitteiston luovuttaminen
  • Raportointi ja seuranta

Hanki maalämpö kerrostaloon asiantuntijalta

Palvelumme takaa merkittävän säästön kerrostalojen ja muiden kiinteistöjen energiankulutuksessa sekä ilmanvaihdon toimivuudessa. Meillä on vuosien kokemus myös ilmastointilaitteiden huolloista ja muista ilmanvaihtotöistä.

Kysy lisää toimintamallistamme ja hinnoistamme! Kerromme mielellämme lisää, miten hankkia maalämpö kerrostaloon tai muihin kiinteistöihin.

0400 538 281 info@topiriivari.fi

KojaThermia Nibe

Copyright © 2022 Topi Riivari Oy