Tavoitteena terveellinen ja energiatehokas kiinteistö

Maalämpö kerrostaloon luotettavalta toimijalta

Maalämpö kerrostaloon on taloudellinen ja ekologinen valinta. Maalämpö tuo säästöjä lämmityskuluissa, kuormittaa vähemmän ympäristöä ja nostaa kiinteistön arvoa. Maalämpö kerrostaloon on erinomainen valinta mutta sitä voidaan käyttää kannattavasti myös muiden kiinteistöjen lämmityksessä. Meiltä maalämpö kerrostaloon asennettuna Varsinais-Suomen alueella!

0400 538 281 Kysy lisää maalämmöstä kerostaloon

Miksi valita maalämpö kerrostaloon?

Maalämpö kerrostaloon hankittuna on kannattava valinta, koska se on taloudellisesti hyvä lämmitysmuoto ja lisäksi maalämpö on ympäristöystävällinen ratkaisu. Kerrostalon maalämpöjärjestelmä hyödyntää maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa, joka kerätään lämpöpumpulla talteen ja käytetään kiinteistön lämmitykseen. Lämmöntuotto maalämmöllä maksaa noin kolmasosan siitä, mitä esimerkiksi kaukolämpö maksaa.

Maalämpö voidaan asentaa lähes jokaiseen kerrostaloon tai muuhun kiinteistöön rakennusvaiheessa tai jälkikäteen. Se on moderni järjestelmä, joka lisää kerrostalon asumismukavuutta, sillä sen avulla sisäilmaa voidaan lämmittää ja jäähdyttää. Lisäksi järjestelmä kohottaa kiinteistön arvoa ja lisää sen houkuttelevuutta. Topi Riivari Oy tekee maalämpösaneerauksia Varsinais-Suomen alueella ympäri vuoden. Kiinnostaako sinua hankkia maalämpö kerrostaloon? Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Maalämmön seuranta ja etähallinta

Toteutamme kiinteistöjen maalämpöhankkeet avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme asiakkaillemme vain markkinoiden parhaista laitteista tehtyjä kokonaisuuksia ja ammattitaitoista asennustyötä.

Järjestelmiimme sisältyy aina etähallittava kiinteistöautomaatio ja energiamittarointi. Näin varmistetaan järjestelmän elinkaarisäästöt ja pidetään laitteisto toimimassa optimaalisesti. Etähallinta ja -seurantajärjestelmä on sekä isännöitsijän, taloyhtiön että talonmiehen käytössä. Tilaa maalämpö kerrostaloon luotettavalta, paikalliselta toimijalta!

Maalämmön asennuksen eteneminen

Toimintaperiaatteemme on asiakaslähtöinen ja joustava. Tavoitteenamme on energiatehokas ja terveellinen asuminen, minkä vuoksi suosittelemme maalämpöä kerrostaloon aina.

Avaimet käteen -toimituksen sisältö:

  • Projektin suunnittelu
  • Kannattavuuslaskenta
  • Laitteiston suunnittelu
  • Lupaprosessi
  • Maalämmön asentaminen kerrostaloon ja koekäyttö
  • Viranomaiskatselmukset
  • Laitteiston luovuttaminen
  • Raportointi ja seuranta

Hanki maalämpö kerrostaloon asiantuntijalta

Maalämpö kerrostaloon takaa merkittävän säästön kerrostalojen ja muiden kiinteistöjen energiankulutuksessa sekä ilmanvaihdon toimivuudessa. Meillä on vuosien kokemus maalämmön kerrostaloon asennuksesta, mutta myös ilmastointilaitteiden huolloista ja muista ilmanvaihtotöistä. Meiltä löydät esimerkiksi suositun huippuimurin säätimen, TR-ohjauskeskuksen.

Kysy lisää toimintamallistamme ja hinnoistamme! Kerromme mielellämme lisää, miten hankkia maalämpö kerrostaloon tai muihin kiinteistöihin.

0400 538 281 info@topiriivari.fi

Maalämpö kerrostaloon
Maalämpö kerrostaloon asennettuna on ympäristöystävällinen valinta.

KojaThermia Nibe

Copyright © 2023 Topi Riivari Oy